corner pattern

Kontaktuppgifter

Om det skulle dyka upp några frågetecken angående våra födelsemärkeskontroller så finns vi tillgängliga att chatta med direkt här via hemsidan och även mailkontakt. För övriga ärenden finns mer information kring kontaktytor längre ner på sidan.

Pattern top Pattern top

Födelsemärkeskontroll

Vi tycker att det ska vara lätt att få tillgång till den vård du behöver. Hudläkartjänst är grundat av läkare med en ambition att ge fler människor möjligheten att enkelt och tryggt kolla upp fläckar och prickar som de är oroliga för.

 

Genom digital teknik erbjuder Hudläkartjänst hela landet möjlighet att få snabb vård av sina födelsemärken. Eftersom vi samarbetar med Apoteksgruppen och Vaccina är det aldrig långt till ett apotek där du kan genomföra undersökningen.

 

Om du vill komma i kontakt med oss gör du det enklast genom att skicka ett mail till [email protected].

Övriga ärenden

Adress
Hudläkartjänst
Klarabergsviadukten 90
111 64 Stockholm

 

Info-mejlen är enbart avsedd för allmänna frågor. Personuppgifter och eller patientuppgifter får ej skickas eller tas emot via e-post utan kommer därför att raderas utan att bearbetas. Gällande bokningar, receptförnyelse eller enskilda patientärenden så hänvisar vi till vår bokningstelefon 08-711 34 00 alternativt 1177.se Vårdguiden där meddelande kan sändas under ”Kontakta mig”, tider avbokas samt receptförnyelse begäras.

 

Telefon: 08-711 34 00, vardagar måndag-fredag 8:00-12:00.

 

 

Remisser sändes till:
Hudläkartjänst
Klarabergsviadukten 90
111 64 Stockholm